Obsah fóra

Renault Megane

...raďme si navzájem a podělme se o zkušenosti!
Právě je úte pro 12, 2017 7:43 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 178 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Další

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 08, 2007 4:11 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 08, 2006 4:24 pm
Příspěvky: 1951
Bydliště: Kostelec nad Orlicí
to jsme sispatne rozumneli... jedna se o to, ze na konektor changeru, ktery je na zadni strane autoradia pripojis behem deseti minut konektor na tvuj mp3 prehravac, ktery si pak muzes vytahnout dolu z palubovky aby ti nikde nevysely kabely a ta kvalita je fakt lepsi nez pres kazetku. navic te tobude stat cca 15,- za Jack konektor a pak kus kabelu... to je taky velky plus v pomeru 15,- / 350,-

_________________
[color=red]R[/color]enault Scénic [color=red]P[/color]rivilége 1,9dCi,2OO2, aut.klima,6xabg,ESP,xenony
Passat TDI PD Highline;Toledo TDi Magnus;BMW 525tds;Fiat Uno 1.3 Turbo; Octavia II 1.9TDi
[img]http://renault-scenic.ic.cz/w.jpg[/img]




 


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 08, 2007 4:49 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 2:38 pm
Příspěvky: 232
Bydliště: Olomouc
Kdyby byla pravdo co píšeš, tak by to bylo asi skutečně lepší. Akorát nevím jak to radio mám s tama vytáhnout abych se podíval co tam v zadu vlastě je za vstup. Žil jsem v tom, že tam nic není, proto jsem to udělal takhle.

_________________
Renault Clio 1.4 RN 55kW r.v. 91, Renault Mégane Classic 1.6 16V 79kW/110hp r.v. 01
http://www.renault-megane.cz/viewtopic.php?t=3065
http://www.a-v.cz/Index1.htm
http://www.cd-eshop.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 08, 2007 4:56 pm 
Offline
Moderátor

Registrován: sob dub 23, 2005 6:27 am
Příspěvky: 5393
Strčíš do dírek na rádiu drát nebo hřebíky a vytáhneš ho ven.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 08, 2007 5:00 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 08, 2006 4:24 pm
Příspěvky: 1951
Bydliště: Kostelec nad Orlicí
presne tak... pak podle typu radia si najdes v odkazech (co jsem tu psal vyse) schema zapojeni... nic slozityho to neni... myslim ze u vetsiny radia nemusis ani proklenovat ty dva konektory jako jsem to musel udelat ja u toho kenwoodo. O vikendu si to pujdu zapojit do Scenica na to orig. radio od Renaulta...

_________________
[color=red]R[/color]enault Scénic [color=red]P[/color]rivilége 1,9dCi,2OO2, aut.klima,6xabg,ESP,xenony
Passat TDI PD Highline;Toledo TDi Magnus;BMW 525tds;Fiat Uno 1.3 Turbo; Octavia II 1.9TDi
[img]http://renault-scenic.ic.cz/w.jpg[/img]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 08, 2007 5:06 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 2:38 pm
Příspěvky: 232
Bydliště: Olomouc
A jak je to potom s volbou vstupu na panelu rádia. Ať mi nikdo netvrdí že to rádio samo pozná na kterej vstup jde signál a že se má přepnout třeba na ten changer. Pokud ano tak by to chtělo nějakej podrobnější návod jak na to.

_________________
Renault Clio 1.4 RN 55kW r.v. 91, Renault Mégane Classic 1.6 16V 79kW/110hp r.v. 01
http://www.renault-megane.cz/viewtopic.php?t=3065
http://www.a-v.cz/Index1.htm
http://www.cd-eshop.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 08, 2007 5:15 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 08, 2006 4:24 pm
Příspěvky: 1951
Bydliště: Kostelec nad Orlicí
u toho kenwoodu mi v menu pribyla moznos AUX, DISC... u Megana by se ti po stisknuti SRC melo taky objevit neco jako DISC... jako kdyby si mel zapojeny changer... Ted jen musis mit zezadu vstup na changer, ale to ma asi vetsina Meganu s orig. radiem nad rok vyroby 99

_________________
[color=red]R[/color]enault Scénic [color=red]P[/color]rivilége 1,9dCi,2OO2, aut.klima,6xabg,ESP,xenony
Passat TDI PD Highline;Toledo TDi Magnus;BMW 525tds;Fiat Uno 1.3 Turbo; Octavia II 1.9TDi
[img]http://renault-scenic.ic.cz/w.jpg[/img]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 08, 2007 5:17 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 2:38 pm
Příspěvky: 232
Bydliště: Olomouc
A jaký je tam v zadu typ konektoru? Je to chinch?

_________________
Renault Clio 1.4 RN 55kW r.v. 91, Renault Mégane Classic 1.6 16V 79kW/110hp r.v. 01
http://www.renault-megane.cz/viewtopic.php?t=3065
http://www.a-v.cz/Index1.htm
http://www.cd-eshop.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 08, 2007 5:21 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 08, 2006 4:24 pm
Příspěvky: 1951
Bydliště: Kostelec nad Orlicí
to vubec ne... je tam konektor.. neco jako je ISO, ale asi polovicni... nebo u nekterych radii bude konektor podobny jako je v PC na S-Video

_________________
[color=red]R[/color]enault Scénic [color=red]P[/color]rivilége 1,9dCi,2OO2, aut.klima,6xabg,ESP,xenony
Passat TDI PD Highline;Toledo TDi Magnus;BMW 525tds;Fiat Uno 1.3 Turbo; Octavia II 1.9TDi
[img]http://renault-scenic.ic.cz/w.jpg[/img]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 08, 2007 5:36 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 2:38 pm
Příspěvky: 232
Bydliště: Olomouc
Budu muset to rádio vytáhnout a mrknout se nejdřív co tam je a pak můžu teprve řešit jak na to. Netušil jsem že tam nějakej takovej konektor je.

_________________
Renault Clio 1.4 RN 55kW r.v. 91, Renault Mégane Classic 1.6 16V 79kW/110hp r.v. 01
http://www.renault-megane.cz/viewtopic.php?t=3065
http://www.a-v.cz/Index1.htm
http://www.cd-eshop.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 08, 2007 5:51 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 08, 2006 4:24 pm
Příspěvky: 1951
Bydliště: Kostelec nad Orlicí
pocekej deset minutek a bude tady fotodokumentace i s videem jak to funguje a jak je to zapojeny na tom kenwoodo... v renaultu je to to samy, jen ze ten kontekor neni kulaty, ale do ctverce... myslim,ze to z toho poznas jak to funguje.. hned to tady bude, jen co to hodim na ftp

_________________
[color=red]R[/color]enault Scénic [color=red]P[/color]rivilége 1,9dCi,2OO2, aut.klima,6xabg,ESP,xenony
Passat TDI PD Highline;Toledo TDi Magnus;BMW 525tds;Fiat Uno 1.3 Turbo; Octavia II 1.9TDi
[img]http://renault-scenic.ic.cz/w.jpg[/img]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 08, 2007 6:15 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 08, 2006 4:24 pm
Příspěvky: 1951
Bydliště: Kostelec nad Orlicí
nejdrive par fotek:
i takto muze vypadat konektor u nektereho radia v Renaultu (Changer)
Obrázek

takhle to vypada po amaterskem a dosti prasackem zapojeni (takze prosim aby me elektrikari zde nekamenovali... delal jsem to na rychlo a chystam se to kompletne predelat vcetne privodu el. proudu, ktery je nyni dost slaby)
Obrázek

Po zapojeni se na LCD radia objevi toto.... ja mam radio propojene s mobilem
Obrázek

tak a ted video... po spusteni radia mackam tlacitko SRC, ktere je i v renaultech.. tim se prehazuji vstupy mezi TUNER,TAPE,DISC... dokud se neproklenovali ty dva kontakty, tak zde v menu bylo pouze TUNER a TAPE. Nevyhodou je oproti prehravani z integrovaneho prehravace v radiu je, ze pisnicky se prehazuji pouze na zdroji (v mem pripade mobil). Ale hlasitost je jiz samozrejme ovlada na panelu radia. Takto to bude po zapojeni fungovat i v Renaultech, ktery maji vstup na changer...
http://www.n-6630.ic.cz/100_2485.MOV

_________________
[color=red]R[/color]enault Scénic [color=red]P[/color]rivilége 1,9dCi,2OO2, aut.klima,6xabg,ESP,xenony
Passat TDI PD Highline;Toledo TDi Magnus;BMW 525tds;Fiat Uno 1.3 Turbo; Octavia II 1.9TDi
[img]http://renault-scenic.ic.cz/w.jpg[/img]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 09, 2007 12:09 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 2:38 pm
Příspěvky: 232
Bydliště: Olomouc
Dá se někde koupit ten protikus k tomu rádiu. Takhle to nevypadá moc dobře a bude asi lepší to zapojit přes konektor.

_________________
Renault Clio 1.4 RN 55kW r.v. 91, Renault Mégane Classic 1.6 16V 79kW/110hp r.v. 01
http://www.renault-megane.cz/viewtopic.php?t=3065
http://www.a-v.cz/Index1.htm
http://www.cd-eshop.cz/




 


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 09, 2007 1:20 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 08, 2006 4:24 pm
Příspěvky: 1951
Bydliště: Kostelec nad Orlicí
nekde jsem ho videl... ale myslim, ze nebyl zrvona levny. Byl to kompletni kabel, ktery vedes az k changeru.. ale ve vetsine Renaltu to pripojis na minikonektory. Drat do nich cvaknes jen klestema. Jsou to stejny konektory jako je na ISO... a jeden stoji cca 1,5- s izolaci, pak to nebude vypdat tak chaoticky... na toho Kenwooda jsem to pouzit nemohl :(

_________________
[color=red]R[/color]enault Scénic [color=red]P[/color]rivilége 1,9dCi,2OO2, aut.klima,6xabg,ESP,xenony
Passat TDI PD Highline;Toledo TDi Magnus;BMW 525tds;Fiat Uno 1.3 Turbo; Octavia II 1.9TDi
[img]http://renault-scenic.ic.cz/w.jpg[/img]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 09, 2007 1:23 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 2:38 pm
Příspěvky: 232
Bydliště: Olomouc
Možná by bylo dobrý se zeptat přímo v Renaultu. Myslím, že by to tam měli mít. Je otázka za kolik.

_________________
Renault Clio 1.4 RN 55kW r.v. 91, Renault Mégane Classic 1.6 16V 79kW/110hp r.v. 01
http://www.renault-megane.cz/viewtopic.php?t=3065
http://www.a-v.cz/Index1.htm
http://www.cd-eshop.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 09, 2007 3:24 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 08, 2006 4:24 pm
Příspěvky: 1951
Bydliště: Kostelec nad Orlicí
ale myslim ze tohle si je kazdej schopnej udelat doma sam.... staci si koupit 4-6 konektrou podle potreby a par dratu + 3,5mm Jack, cin a pajka a behem 10 minut to mas hotovy...
primo nakresy pro autoradia Renault/Philips
Obrázek
Obrázek
Obrázek

_________________
[color=red]R[/color]enault Scénic [color=red]P[/color]rivilége 1,9dCi,2OO2, aut.klima,6xabg,ESP,xenony
Passat TDI PD Highline;Toledo TDi Magnus;BMW 525tds;Fiat Uno 1.3 Turbo; Octavia II 1.9TDi
[img]http://renault-scenic.ic.cz/w.jpg[/img]


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 178 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Další




Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  


Hledáte jiný web? Zkuste: Ford Galaxy Forum * Originální dárek * DoKapsy.cz * Naše Ryby * Vyzkoušené babské rady * Blesková půjčka před výplatou * Live Webkamery z Chorvatska * Vinný pavouk * Hudební videoklipy * Na květiny nejen do zahrady
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz